dissabte, 16 de gener del 2010

EL SR. JORDI AUSÀS I EL PENEDÈS, 16-01-2010


Hble conseller de Governació

M’he quedat glaçat i indignat, després de llegir l’entrevista publicada el dissabte 16 de gener, en què manifesteu que la llei de vegueries només han tingut 8 al·legacions, per part d’institucions públiques, i no feu esment de l’al·legació presentada des del Penedès, per la Plataforma per una Vegueria Pròpia, com expressió i veu dels 63 ajuntaments, els 4 consells comarcals, totes les organitzacions empresarials, les entitats i milers de ciutadans a nivell individual.

¿No creieu que un territori on el 90% del mig milió d’habitants representats pels partits, reclama el dret a tenir el reconeixement de la Vegueria, no es mereix la vostra consideració? ¿No us sembla  que hauríeu de fer tots els esforços per superar les actuals traves burocràtiques i bloquejos partidistes?

Tot ho justifiqueu amb aquella resposta tan coneguda: al govern hi ha consens amb 7;  però us oblideu que al Parlament hi ha una majoria qualificada a favor que s’hi inclogui la Vegueria del Penedès.

No voldríem creure que la nostra al·legació presentada el 31.12.2009, dins dels terminis, s’hagi traspaperat i encara menys que es tracta d’un oblit conscient. Tot i això, i amb tot el respecte, us adreço aquesta carta, tant de bo més eficaç que un bon sarronet de “cues de pansa”.

Atentament:

 

Fèlix Simon

El Penedès, 1601.2010