diumenge, 8 de novembre del 2009

VEGUERIA PENEDÈS, AUDIOVISUAL I COL.LOQUI A LA SEU SOCIAL DE L’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA TALAIA DE VILANOVA I LA GELTRÚ, 06-11-2009



El passat divendres 6 de novembre, al local de l’A. E. Talaia de Vilanova i la Geltrú es va projectar l’audiovisual “El Penedès un clam”. A continuació, Josep Faura (president de la Plataforma Vegueria Penedès) i Joan Raventós (president de l’A.E.Talaia i membre de la Plataforma Vegueria Penedès) van obrir un col.loqui amb tots els assistents que omplien la sala on va tenir lloc l’acte.

L’activitat estava enmarcada dins el cicle “Divendres Culturals de Tardor” que l’A.E.Talaia organitza, cada any, durant els mesos de setembre a desembre.

L’acte va començar amb una petita presentació d’en Joan Raventós, president de Talaia. Seguidament en Josep Faura, president de la Plataforma per una Vegueria Pròpia, va fer una breu introducció que va donar pas a la projecció del vídeo “El Penedès un Clam”. El vídeo, que va ser estrenat el 18 d’abril de 2008 en motiu de la “Nit de la Vegueria”, i amb una durada de 25 minuts va ser la base del col.loqui posterior. Al capdavant del col.loqui hi continuaren en Joan Raventós i principalment en Josep Faura, el qual va ampliar algunes informacions que el vídeo no inclou i va anar trenant el col.loqui amb les intervencions i preguntes de les persones assistents.

Des de la Plataforma Vegueria Penedès animem a les entitats i associacions a realitzar actes d’aquest tipus, que fan arribar el missatge i la conveniència de la Vegueria Penedès en la nova divisió territorial de Catalunya que marca el nou estatut.

El Penedès Pot i Vol Ser Vegueria