dimecres, 23 de setembre de 2009

Vins&Blogs i Premis Blocs Catalunya

Des de la Plataforma Vegueria Penedès us animem a participar a la trobada de blocaires que organitza la Penedesfera (comunitat de blocaires del Penedès), i que està oberta a qualsevol persona, entitat, empresa, ... que tingui bloc.
La convocatòria és oberta a tothom, tant del Penedès, com de fora del Penedès.

A continuació reproduïm la convocatòria de l'organització:

El 2n Vins&Blogs de la Penedesfera ja el tenim aquí. Serà el dissabte 3 d’octubre i està convocat per Caves Castellroig, amb el suport del Patronat de Turisme de Subirats.

Aquest celler del municipi de Subirats serà l’amfitrió de la trobada informal de blocaires, interessats en web 2.0 i TIC. A més a més de reunió per desvirtualitzar-se, la data també pot servir de celebració si el Bloc de la Penedesfera, bitàcola col.laborativa entre tots els membres de la comunitat de blocaires, resulta guanyadora dels Premis Blocs Catalunya 2009 que es celebren el dia anterior a Vic, el 2 d’octubre, i a la qual ha arribat finalista gràcies a la votació popular. Ara tot depen del prestigiós jurat que també avaluarà 4 blocaires del Penedès que opten al guardó a les respectives categories.

Caves Castellroig destaca per la seva innovació en la comercialització, amb una dedicació estratègica a internet, doncs bloc i twitter complementen la seva acurada web amb botiga inclosa. La prova és que va participar com a ponent al Cava&Twitts de les 2es Jornades de la Penedesfera del passat juny al Vendrell. El programa de la trobada comença a les 10 hores, començant parlant del que es cou al món blocaire i web 2.0 en general. A continuació es faràuna petita visita al celler de la família Sabaté i Coca on s'explicarà la filosofia “Vins de Terrer”. Finalment es farà el tast diferencial de vins 2009 i 2008 per veure el destí del vi segons el seu terrer. La jornada estarà guiada en tot moment per l’enòleg de la família Marcel Sabaté, artífex de productes d’altíssima qualitat i reconeguts mundialment. Val a dir que és una activitat molt interessant, a l’entorn incomparable d’aquesta cava del Penedès i oberta a tothom, amb l’únic requisit de tenir un bloc a internet. Per tant estant convidats bloggers de dins i fora de la Penedesfera. Només cal confirmar l’assistència a l’esdeveniment creat a Facebook.

L’acte de lliurament dels Premis Blocs serà el 2 d’Octubre a Vic. És un fet molt important que el Bloc de la Penedesfera, format per tots els apunts dels prop de 585 blocaires penedesfèrics que parlen sobre la comunitat, web 2.0 i TIC relacionats amb el territori sigui entre els 10 finalistes en la categoria de blocs corporatius. La Penedesfera és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya. Per això no es tot, fins a 4 blocs penedesfèrics més també opten al guardó i han estat finalistes a les següents categories:

Més informació al Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat