dimecres, 4 de gener del 2012

CAMPANYA VEGUERIA PENEDÈS ARA !

Tramesa de Correus a la Presidenta del Parlament de Catalunya

La Plataforma per una Vegueria pròpia convida les persones i entitats de les quatre comarques penedesenques a sumar-se a la Campanya VEGUERIA PENEDÈS ARA mitjançant la tramesa a la Presidenta del Parlament de Catalunya del correu que teniu a continuació. 
Estem segurs que una tramesa massiva de correus ajudaria moltíssim a accelerar l’aprovació de l’esmena de modificació de la llei de Vegueries per tal que hi sigui inclosa la Vegueria Penedès.

1) Copia el següent text
 
A l’atenció de la Presidenta del Parlament de Catalunya
Molt Honorable Senyora,

Des del passat dia 23 de desembre està en marxa el procés que ha de desplegar la llei 23/2010 de creació de l’Àmbit de planificació del Penedès. Tanmateix continua pendent l’aprovació de la Vegueria Penedès. Un Àmbit sense Vegueria constitueix una anomalia dins l’entramat organitzatiu del país i en aquesta línia el grup de CiU va defensar amb claredat la creació de la Vegueria Penedès durant la tramitació de la llei de Vegueries, però la majoria del tripartit ho va impedir.

Durant la legislatura actual s’han presentat a la Mesa del Parlament dues proposicions de lleipràcticament idèntiques, una de Solidaritat per la Independència i una altra de Convergència i Unió per modificar l’article 9 de la llei de Vegueries a fi d’incloure-hi el Penedès que en el moment actual resten “adormides”. 

Senyora Presidenta, tenint present que el Parlament és el màxim òrgan de representació democràtica del país, i que el seu grup té majoria absoluta a la Mesa, li preguem que vetlli per tal que el procediment que ha de permetre aquesta modificació de l’article 9 es pugui dur a terme en el termini mes breu possible.

Ben atentament

El Penedès, gener de 2012
 
 2) Opció recomanada (el Parlament es compromet a respondre)

Ves al següent web del Parlament de Catalunya:
http://www.parlament.cat/web/presidentadegispert/bustia-presidenta
Enganxa el text copiat
Informa el teu nom, cognoms i adreça de correu
Envia el missatge mitjançant el botó corresponent

(rebràs un correu del Parlament a la teva bústia de correu, que hauràs de confirmar per què finalment la tramesa arribi a la Presidenta)
 
2) Opcio alternativa

Envia un correu a l'adreça presidencia@parlament.cat
Enganxant el text copiat
Indicant al final el teu nom i congnoms
Posant com assumpte: Vegueria Penedès