dilluns, 25 d’agost del 2008

1ª CONFERÈNCIA OBERTA DE LA VEGUERIA PENEDÈS: PARTICIPA-HI!

Després de les darreres decisions del govern de la Generalitat sobre la dubtosa configuració de l’Àmbit i el nombre tancat de Vegueries, la Permanent de la PVP hem cregut que s’ha obert una nova etapa que ens demana redefinir-nos i endegar un procés de maduració col·lectiva. Ens hi estimulen, un cop més, el respecte responsable als resultats obtinguts fins ara i el fet que, al nostre entendre, hi ha vies obertes que cal prosseguir.

Voldríem que en aquest procés de maduració hi participessin els diversos representants de col·lectius, entitats i grups de les nostres quatre comarques penedesenques, socis o adherits a la campanya pro Vegueria. És per això que hem decidit de convocar la

1a Conferència Oberta de la Vegueria Penedès.

La temàtica de la Conferència girarà al voltant d’aquests eixos centrals :

1 - La VP, motor de la transformació social del Penedès

2 - Propostes d’actuació de cara al futur immediat

3 - Suggeriments orientats a dinamitzar la Plataforma

Aquesta Conferència tindrà lloc el dissabte 4 d’octubre 2008 a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès.

Els temes de la Conferència podran ser treballats de forma global o concretats en un tema específic, dins un ampli llistat que s’oferirà a la consideració i a la lliure opció dels participants. Es presentaran en una comunicació escrita no superior als 6.000 caràcters i constituiran un fons per a la reflexió, la divulgació i el debat. Cal fer la inscripció i la comunicació al correu info@vegueriapropia.org abans del 23 de setembre.

A través d’aquesta Conferència, esperem renovar i ampliar el nostre pes com a col·lectiu gràcies a una més àmplia presa de consciència i a la resposta eficaç dels seus associats. Per això, des de la Permanent, demanem als components de la PVPsaber passar per damunt de diferències, equilibradament, per salvar el conjunt. Equilibradament vol dir que la ració de comprensió i de paciència es reparteixi democràticament” (LLMX).

Cal dir que tot plegat coincidirà amb un aniversari més del Manifest del Penedès de l’I.E.P, i el 4t. any de la vida de la PVP. És una continuïtat que desitgem celebrar d’una manera ben efectiva i sobretot cordial i entusiàstica. Necessitem la col·laboració de tothom. La vostra participació es fa imprescindible.

ARA, LA CONFERÈNCIA OBERTA

DEMÀ, LA VEGUERIA PENEDÈS